Ο Ιακωβίδης μιλά για τον Αργυρό – Τσακώθηκαν η όχι και γιατί;

Ο Ιακωβίδης μιλά για τον Αργυρό και αποκαλύπτει τι είχε γίνει και ξέσπασαν φήμες και σενάρια που ήθελαν τους δυο τραγουδιστές να έχουν τσακωθεί άσχημα…

Τσακώθηκε ή όχι, ο Πέτρος Ιακωβίδης με τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

Ο Πέτρος Ιακωβίδης πήγε σε γήπεδο 5×5 και μίλησε για την δεύτερη του αγάπη, το ποδόσφαιρο και την επαγγελματική πρόταση που είχε να παίξει στην ομάδα της Καβάλας. «Ξεκίνησα στην Καβάλα. Είχα μια πρόταση να ανέβω στην μεγάλη ομάδα, με επαγγελματικό συμβόλαιο πλέον και έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δυο. Τραγουδούσα από τα 13. Όταν έγινε η πρόταση δηλαδή τραγουδούσα ήδη 7-8 χρόνια και το είχα ζήσει αυτό το πράγμα και δεν μπορούσα να το αφήσω για κανένα λόγο. Έχω δυο αγάπες, αλλά πάντα η μια είναι μεγαλύτερη από την άλλη» αναφέρει και υπογραμμίζει: «το επάγγελμα που κάνω τώρα, είναι το όνειρο που είχα από μικρός».

η μεγαλύτερη ανασφάλεια του Κωνσταντίνου Αργυρού

Για τις φήμες που το ήθελαν να έχει μαλώσει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό απαντά στον Θεολόγου Ηλίου και την διαδικτυακή εκπομπή «Ο,τι Thess»: «Αυτά τα πράγματα είναι ψέματα. Έχω διαβάσει τα δημοσιεύματα, αλλά δεν ασχολούμαι. Δηλαδή αν βγάλει τώρα σε τρεις μήνες, ένα δικό μου τραγούδι ο Κωνσταντίνος, τι θα λένε; Ότι τα ξαναβρήκαμε;» και εξηγεί πως πολλοί νόμιζαν ότι θα συνεχίσουν την συνεργασία τους σε νυχτερινό κέντρο και για αυτό ενδέχεται να είπαν πως μάλωσαν. «Εγώ είχα μια πρόταση από τον Κώστα Μπερτάκη να ανέβω στη Θεσσαλονίκη με τον Κουρκούλη, θεώρησα ότι ήθελα να κάνω αυτό, γιατί ήμουν με τον Κωνσταντίνο τέσσερις σεζόν, και έκανα αυτό. Προφανώς, λένε για να έφυγε, ενώ ήταν να είναι εδώ, μαλώσανε. Δηλαδή, σκέψου είπαν ότι μαλώσαμε λίγο μετά που του έδωσα τα «Ξημερώματα», αν είχαμε μαλώσει θα καθόμασταν να γράφουμε τραγούδια; »

Όσο για την μεγάλη επιτυχία «Ξημερώματα» που έγραψε δηλώνει «Όταν έγραψα το «Ξημερώματα», εγώ είχα βγάλει το «Αποτυπώματα». Ένιωθα πόσο μεγάλη επιτυχία θα γίνει, αλλά για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, δεν είναι μόνο το τραγούδι, είναι και ο καλλιτέχνης. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος που έχει αυτή την στιγμή, αυτό που του αξίζει, γιατί και αυτός παλεύει πάρα πολλά χρόνια. Είχε την φόρα του, πήρε ένα ωραίο τραγούδι που θεωρείται «σουξέ» στα σημερινά δεδομένα και το έκανε αυτός αυτό το τραγούδι».

Δείτε όλα όσα είπε ο τραγουδιστής στο ακόλουθο βίντεο!

Ο Ιακωβίδης μιλά για τον Αργυρό

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ