Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ταξιδέψει στις περισσότερες γωνιές του πλανήτη. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει το πάθος του εκπομπή, ταξιδεύοντας αγαπημένους Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο, γνωρίζοντάς τους χώρες μαγικές μέσα από τη δική του ματιά.

Με τη Δωροθέα Μερκούρη συζητούσαν καιρό να βρεθεί καλεσμένη του στο Celebrity Travel. Η αρχική της ιδέα ήταν να πάνε στη Βραζιλία, αλλά όταν ο Νίκος τής ανακοίνωσε πως το επόμενο ταξίδι του θα ήταν στην Ινδία, η Δωροθέα άλλαξε όλο της το πρόγραμμα για να βρεθεί εκεί. «Ακούγεται απίστευτο, αλλά ήταν η ευχή μου για το 2018» λέει στο People. «Ήθελα χρόνια να πάω, είναι από τα λίγα μέρη που δεν είχα ποτέ επισκεφτεί, αλλά δεν ένιωθα έτοιμη. Τώρα ήταν το τέλειο timing».

 

Στην παρέα τους και ο Μάνος Πίντζης, που επίσης ήθελε να βρεθεί στη μαγευτική Ινδία. Μαζί επισκέφτηκαν το μοναδικό Μαυσωλείο του Χουμαγιούν με τους εντυπωσιακούς κήπους, το κόκκινο φρούριο στην καρδιά της παλιάς πόλης, το σπίτι που δολοφόνησαν το στοχαστή-σύμβολο της Ινδίας, Μαχάτμα Γκάντι. Μαζί ταξίδεψαν στην πόλη Άγκρα και έζησαν την καθηλωτική εμπειρία του να βρεθούν σε ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, το Ταζ Μαχάλ. «Στο Ταζ Μαχάλ ήταν σαν να βλέπεις ταινία, είναι απίστευτα επιβλητικό. Μάλιστα, λόγω της ρύπανσης, είχε απίστευτη ομίχλη και ήταν σαν να ζεις σε όνειρο» περιγράφει η Δωροθέρα, η οποία απόλαυσε και τις βόλτες στις υπαίθριες αγορές του Δελχί κάνοντας ασταμάτητα shopping. «Αν σου αρέσουν τα έθνικ, τα χρωματιστά και τα χρυσά, είναι ένας παράδεισος οι αγορές τους, γιατί όλα είναι σε πάρα πολύ φτηνές τιμές» μας λέει δείχνοντας ένα από τα σάρι που αγόρασε και φορούσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Μάνος και Δωροθέα ξετρελάθηκαν και με το φαγητό – πεντανόστιμο αλλά με πάρα πολύ κάρι!

 

Το Celebrity Travel με τη Δωροθέα Μερκούρη και τον Μάνο Πίντζη, στην Ινδία, θα μεταδοθεί την Πέμπτη στις 00:30, στον ΑΝΤ1.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.