Μαρέβα Μητσοτάκη: Επιχειρούν να με εξοντώσουν, είναι δειλοί και θα ηττηθούν

«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα» δήλωσε η Μαρέβα Μητσοτάκη μετά την εμπρηστική επίθεση στην επιχείρηση που διατηρεί στην περιοχή του Ψυρρή.

«Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα. Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου» είπε η Μαρέβα Μητσοτάκη μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν», καταλήγει στη δήλωσή της η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης της κ. Μητσοτάκη στην οδό Τάκη 3 στου Ψυρρή. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης.

Επίθεση Μητσοτάκη στο Μαξίμου για την εμπρηστική επίθεση

«Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους», έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο Twitter το πρωί της Δευτέρας, σχολιάζοντας την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο της επιχείρησης της συζύγου του Μαρέβα, τα ξημερώματα.

«Έχουν στόχο να πλήξουν εμένα, γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τονίζει: «Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

Λακωνική ανακοίνωση από το Μαξίμου

Με μια λιτή ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού καταδίκασε την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Καταδίκη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Την επίθεση καταδίκασε και ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, παράλληλα, ωστόσο, επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δήλωσή του.

«Είναι απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Άδωνις: Εκτελεστικός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε τα γκαζάκια

Για παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που ξαναχτύπησε, και για εκτελεστικό βραχίονα του κυβερνώντος κόμματος, έκανε λόγο το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

«Η κ. Γκραμπόφσκι έχει στοχοποιηθεί με τρόπο τόσο χυδαίο που έχω σοκαριστεί. Tην έβαλαν στο κάδρο, τη συκοφάντησαν, λάσπωσαν αυτή τη γυναίκα, χυδαιολόγησαν… έγινε πρωτοσέλιδο… Το έγκλημα της; Είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα οδηγούσε αυτό; Δε νομίζω ότι έχει στοχοποιηθεί άλλη γυναικά πολιτικού στη νεότερη ιστορία όσο αυτή» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, «προχθές έριξαν μπογιές στο σπίτι του Μίκη, μετά στη Μαρέβα… πρόκειται για εκτελεστικό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν λέω ότι δίνει εντολές ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιτίθενται σε όσους αντιδρούν».

Επίθεση από την Ντόρα Μπακογιάννη

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Με μήνυμά της στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, μιλά ανοικτά για χτύπημα στην ποιότητα του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Ποτάμι: Σύμπτωμα ενός νοσηρού πολιτικού κλίματος

Ως «σύμπτωμα ενός νοσηρού πολιτικού κλίματος» χαρακτηρίζει την επίθεση με γκαζάκια κατά της εταιρείας της συζύγου του προέδρου της ΝΔ σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Καλεί δε όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να αποφεύγουν δηλώσεις που δημιουργούν συγκρουσιακές συνθήκες. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«H επίθεση κατά της επιχείρησης της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αποτελεί σύμπτωμα ενός νοσηρού πολιτικού κλίματος. H σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει κατά καιρούς στοχοποιηθεί μόνο και μόνο επειδή είναι σύζυγος του κ. Μητσοτάκη. Πέραν της αυτονόητης καταδίκης, είναι καθήκον όλων των δημοκρατικών δυνάμεων να αποφεύγουν δηλώσεις που δημιουργούν συγκρουσιακές συνθήκες».

ελεύθερος τύπος



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ