Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φοβάται την υπερέκθεση και, μιλώντας στο People, εξηγεί το γιατί.

Στα social media έχεις ένα καλλιτεχνικό προφίλ.

Προσπαθώ κι αυτό να είναι ισορροπημένο.

Φοβάσαι την έκθεση;

Με τρομάζει λίγο, για να πω την αλήθεια. Δεν θέλω να το πλατιάζω. Η υπερέκθεση με τρομάζει. Όταν μιλάει η μουσική σου, ήδη υπάρχει έκθεση. Αυτό δεν χρειάζεται να το πολλαπλασιάζεις και να το τροφοδοτείς, γιατί πια είναι πλεονασμός. Για αυτό το λόγο έχω επιλέξει αυτό το προφίλ.

Εδώ και χρόνια γίνεται κατά καιρούς πρωτοσέλιδο το αν είσαι ή δεν είσαι με κάποια κοπέλα. Αυτό ήταν κάτι που σε τρόμαξε όταν άρχισε να συμβαίνει;

Έχω ακούσει και διαβάσει αρκετά πράγματα –ακόμα και για φίλες μου που παρουσιάζονται ως σύντροφοι. Εμένα δεν με πειράζει. Το έχω συνηθίσει πια. Όμως για κάποια κοπέλα που μπορεί να μην ισχύει αυτή η «σχέση» ή και να είναι με κάποιο άλλο παιδί δεν είναι σωστό. Το μόνο που έχω να πω είναι ας ελεγχθεί λίγο η κατάσταση πριν γράψουν κάτι.

Σε έχουν πάρει ποτέ τηλέφωνο δημοσιογράφοι για να σε ρωτήσουν;

Όχι, κι αυτό με πειράζει. Δεν έχει γίνει κάποιο τρομερό σκηνικό, αλλά έχει τύχει να γραφεί ένα όνομα κοπέλας και να έχει άλλη σχέση. Δεν είναι ωραίο για την οικογένειά της. Μπορεί να της βγει ένα όνομα από το πουθενά. Μια κοπέλα μπορεί να έχει μια υγιή, μακροχρόνια σχέση και απλά επειδή είναι φίλη μου και επειδή βγήκαμε όλοι μαζί αυτό να παρεξηγηθεί.