Καλλιθέα: Ανάγκαζαν ανήλικη να εκδίδεται 16 ώρες τη μέρα

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα έχουν γίνει γνωστά για το κύκλωμα μαστροπείας που εκμεταλλευόταν αλλοδαπές γυναίκες, μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο κορίτσι, μόλις 16 ετών.

Το κύκλωμα εξάρθρωσε έπειτα από πολυήμερες έρευνες η Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι μαστροποί διαφήμιζαν τις γυναίκες μέσω ιστοσελίδων που είχαν δημιουργήσει στο διαδίκτυο.

Μάλιστα οι αστυνομικοί του Οργανωμένου Εγκλήματος, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση στην περιοχή της Καλλιθέας, κατάφεραν να απελευθερώσουν από τα χέρια των αδίστακτων μαστροπών, μια ανήλικη κοπέλα μόλις 16 ετών από την Βουλγαρία! Την οποία τα μέλη του κυκλώματος μετέφεραν από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και σε οίκους ανοχής. Προκειμένου φυσικά να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες των κακοποιών… Πελάτες οι οποίοι είχαν διαβάσει την διαδικτυακή αγγελία και πλήρωναν εν γνώση τους μεγάλα χρηματικά ποσά, προκειμένου να βρεθούν ερωτικά με το ανήλικο κορίτσι.

Μάλιστα οι αδίστακτοι μαστροποί εξανάγκαζαν με την βία το ανήλικο κορίτσι να εργάζεται τουλάχιστον 16 ώρες την ημέρα, σε διαδοχικά ερωτικά ραντεβού.

Στην συνέχεια την κλείδωναν σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας προκειμένου να ξεκουραστεί για λίγο. Μόνο μέχρι να ξεκινήσει εκ νέου ο ημερήσιος “μαραθώνιος” των ερωτικών ραντεβού.

Την ανήλικη κοπέλα είχε “ψαρέψει” στην Βουλγαρία άνθρωπος του κυκλώματος, εκμεταλλευόμενος την δεινή της οικονομική κατάσταση. Της είχε υποσχεθεί πως στην Ελλάδα θα βρει αξιοπρεπή εργασία και μάλιστα με υψηλές αποδοχές.

Για την μετακίνηση των εκδιδόμενων γυναικών προς τους πελάτες διέθεταν 6 αυτοκίνητα και 96 κινητά τηλέφωνα για να κλείνουν τα ερωτικά ραντεβού

Όπως αποδείχθηκε από τις έρευνες των Αστυνομικών του Οργανωμένου Εγκλήματος οι κακοποιοί είχαν δημιουργήσει ιστοσελίδες, διαφημίζοντας μέσω του διαδικτύου το “εμπόρευμά” τους. Που δεν ήταν άλλο από καλλίγραμμες κοπέλες από την Ρουμανία και την Αλβανία, οι οποίες στην κυριολεξία ήταν φυλακισμένες από τους μαστροπούς και τις εξανάγκαζαν με την βία να εκδίδονται σε πελάτες.

Χαρακτηριστικό τις καθημερινής δραστηριότητας των κακοποιών, τα μετρητά που βρέθηκαν στα χέρια τους κατά την σύλληψή τους.  Συγκεκριμένα στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 63.380 ευρώ και 800 αμερικανικά δολάρια!

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ