Αίσθηση είχε προκαλέσει πριν από λίγο καιρό ο Θέμης Γεωργαντάς όταν, κατά τη διάρκεια του Πρω1νό, αποκάλεσε την Φαίη Σκορδά και την Ράνια Θρασκιά «ζωντοχήρες».

«Ούτε κι εγώ ξέρω πως το ξεστόμισα, αλλά, για να πω τη μαύρη μου αλήθεια, ήθελα να το κάνω μια εβδομάδα πριν! Αυτό πρώτη φορά το λέω. Έβλεπα backstage την Φαίη και την Ράνια που έβγαζαν γραμμές στον αέρα και έδιναν συμβουλές και λέω “Παναγία μου είναι και οι δύο χωρισμένες” και δεν άντεχα, ήθελα να ουρλιάξω. Ε και την ώρα που βγήκα, μου ήρθε και το είπα!», ανέφερε, στην εκπομπή DOT, ο πανελίστας και συνέχισε: «νομίζω ότι η Ράνια βγήκε για λίγο από αυτό τον κόσμο και επέστρεψε μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Η Φαίη πιστεύω ότι ήθελε να ουρλιάξει από το γέλιο, αλλά το κράτησε σε ένα επίπεδο».

Τι έγινε, όμως, μετά το περιστατικό;
«Με την Ράνια μιλήσαμε μετά στο τηλέφωνο. Της έστειλα ένα μήνυμα “πότε θα πάμε για φαγητό;” και μου απαντάει “αν αυτή είναι η συγγνώμη σου, δεκτή”», αποκάλυψε ο ίδιος, τονίζοντας πως «δεν θα τολμούσα να το κάνω σε δύο ανθρώπους που δεν ξέρω. Η Ράνια απλώς ήταν πιο απροετοίμαστη. Μετά έκανε και χιούμορ ότι έχει δικαστική εντολή να μην την πλησιάζω».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Θέμης: