Ζούσαν τον εφιάλτη φυλακισμένες στην Καλλιθέα. Το μαρτύριο για 16χρονο κορίτσι

Ολόκληρο δίκτυο από ιστοσελίδες είχαν στήσει στο ίντερνετ τα μέλη ενός δαιδαλώδους κυκλώματος μαστροπών, για να διαφημίζουν τις ροζ υπηρεσίες τις οποίες παρείχαν οι αλλοδαπές γυναίκες που κρατούσαν φυλακισμένες στην Καλλιθέα και τις προωθούσαν στην πορνεία, μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο κορίτσι!

Το κύκλωμα εξάρθρωσαν έπειτα από πολυήμερες έρευνες με συντονισμένη επιχείρηση οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι κατάφεραν να απελευθερώσουν από τα χέρια των αδίστακτων μαστροπών μια κοπέλα 16 ετών από τη Βουλγαρία. Τα μέλη του κυκλώματος μετέφεραν την ανήλικη από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και σε οίκους ανοχής, προκειμένου να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες που είχαν διαβάσει τη διαδικτυακή αγγελία και πλήρωναν μεγάλα χρηματικά ποσά, ώστε για να απολαύσουν το άγουρο κορμί της!

Την ανήλικη είχε «ψαρέψει» στη Βουλγαρία άνθρωπος του κυκλώματος, που εκμεταλλεύτηκε τη δεινή οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της και της υποσχέθηκε ότι στην Ελλάδα θα έβρισκε αξιοπρεπή εργασία και με υψηλές αποδοχές! Μάλιστα, οι αδίστακτοι μαστροποί εξανάγκαζαν με τη βία το 16χρονο κορίτσι να «εργάζεται» τουλάχιστον 16 ώρες (!) την ημέρα σε διαδοχικά ερωτικά ραντεβού. Στη συνέχεια το κλείδωναν σε ένα διαμέρισμα στην Καλλιθέα για να ξεκουραστεί για λίγο, ώσπου να ξεκινήσει τον νέο καθημερινό «μαραθώνιο»!

Οπως αποδείχτηκε από τις έρευνες των αστυνομικών, οι κακοποιοί είχαν δημιουργήσει ιστοσελίδες για να διαφημίζουν μέσω του διαδικτύου το «εμπόρευμά» τους, που ήταν καλλίγραμμες κοπέλες από τη Ρουμανία και την Αλβανία, οι οποίες ήταν επίσης φυλακισμένες, και οι μαστροποί τις εξανάγκαζαν με τη βία να εκδίδονται.

Χαρακτηριστικό του πόσο αποδοτικά ήταν τα ροζ ραντεβού για τη συμμορία, είναι τα ποσά που βρέθηκαν στα χέρια τους κατά τη σύλληψή τους και φαίνεται ότι αποτελούσαν κέρδη μόλις μίας εβδομάδας! Συγκεκριμένα, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 63.380 ευρώ και 800 δολάρια, καθώς και έξι αυτοκίνητα που διέθεταν για τη μετακίνηση των γυναικών προς τους χώρους όπου θα συναντούσαν τους πελάτες, αλλά και 96 κινητά τηλέφωνα με τα οποία έκλειναν τα ερωτικά ραντεβού.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ