Η πρόταση γάμου στη ζωή μιας γυναίκας είναι ίσως από τις πιο μοναδικές στιγμές, την οποία φαντάζονται ιδιαίτερα ρομαντικά. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως υπάρχει και στο πίσω μέρος του μυαλού γνωστής παρουσιάστριας, η οποία δήλωσε πως θα ήθελε η πρόταση γάμου που θα της κάνει  ο καλός της να είναι σαν κινηματογραφική υπερπαραγωγή.

Όπως αποκαλύπτει είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα και το μόνο που μένει είναι η κίνηση!

«Είμαι παραδοσιακό κορίτσι. Αν δεν γίνει στο Πρω1νό, έστω να γίνει στο Παρίσι πάνω στον Πύργο του Άιφελ!», δηλώνει. Ο λόγος για την Τζένη Μελιτά, η οποία αναφέρθηκε στο σύντροφό της μιλώντας στη RealLife και την Πολύξένη Καραμίχα.

Ο Σπύρος Μαργαρίτης είναι κατά την ίδια ένας άντρας ευγενικός, περιποιητικός, πανέξυπνος με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ, που την κάνει να νιώθει απόλυτη ασφάλεια. «Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Με λίγα λόγια -και δεν υπερβάλλω όταν το λέω- είναι ο άντρας της ζωής μου», συμπλήρωσε.

Το ζευγάρι πλέον συγκατοικεί και η παρουσιάστρια θεωρεί πως έχει κάνει την καλύτερη επιλογή. «Είναι υπέροχο να επιστρέφεις έπειτα από μία εξαντλητική ημέρα σπίτι σε μία τόσο ζεστή αγκαλιά. Γενικά, είναι υπέροχο που φροντίζουμε τόσο πολύ ο ένας τον άλλο».