Η Ελένη Φουρέιρα αναμφίβολα διανύει την πιο δημιουργική περίοδο της ζωής της, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα της όνειρα πραγματοποιείται. Όπως έγινε γνωστό, η εκρηκτική τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. 

Με αφορμή αυτό, η τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα Real News και στην Κορύνα Μανταγάρη για όλα. Η Ελένη αναφέρθηκε και στον σύντροφο της, κάτι που σπάνια το κάνει. Αρχικά, αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο Αλμπέρτο Μποτία όταν του ανακοίνωσε πως θα διαγωνιστεί στην Eurovision: «Πιστεύει πολύ σε εμένα, του αρέσει η ιδέα και θεωρεί πως πρέπει να το κάνω».

Όσο για τον αν θα την συνοδεύσει στη Λισαβόνα, απάντησε: «Κάνει μια δουλειά με την οποία δεν μπορεί να ταξιδέψει όποτε θέλει, οπότε δεν γνωρίζω. Ανάλογα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Αλλά για εμένα σημασία δεν έχει ποιος θα ταξιδέψει για να βρεθεί εκεί, σημασία έχει ποιοι με πιστεύουν και είναι δίπλα μου, ανεξαρτήτως απόστασης».

Τέλος, εκμυστηρεύτηκε πως δεν έχει πάει ποτέ στο γήπεδο να τον δει, καθώς δεν ασχολείται καθόλου με το ποδόσφαιρο: «Όχι, δεν έχω πάει ποτέ στο γήπεδο! Δεν το έχω πολύ με το ποδόσφαιρο και ουσιαστικά δεν με απασχολεί το επάγγελμα του συντρόφου μου. Σίγουρα θέλω να είναι καλά, όμως, δεν είμαι από τις γυναίκες που θα με δεις στα γήπεδα».