Από τον Γιώργο Καλτάκη,

Καθαρά Δευτέρα χθες, και οι celebrities επέλεξαν να περάσουν τα κούλουμα εντός ή εκτός Αθηνών με αγαπημένα οικογενειακά πρόσωπα και φίλους. Πολλοί από αυτούς κατέβαλαν προσπάθεια να πετάξουν τον καθιερωμένο χαρταετό παρά τον άστατο καιρό ενώ χαλάρωσαν απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές και ξέφυγαν από την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Αρκετοί μάλιστα από αυτούς φρόντισαν να αναρτήσουν φωτογραφίες στα social media και να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους όμορφες στιγμές.

Δείτε παρακάτω πως πέρασαν την καθαρά Δευτέρα 11 Έλληνες celebrities

Η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και φιλικό τους ζευγάρι που μάλιστα τους έχουν βαφτίσει την κορούλα τους, πήγαν να πετάξουν αετό στην Πεντέλη. Η όμορφη ηθοποιός αν και βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον αγαπημένο της και τους φίλους της ανυπομονώντας παράλληλα να κρατήσει στην αγκαλιά της το αγγελούδι της. Όπως θα δείτε και στις φωτογαφίες που ανήρτησε στα social media ο επιχειρηματίας κατάφερε να πετάξει τον αετό τους και να κάνει χαρούμενη την Αθηνά.

Having fun!!!? #cleanmonday #kalisarakosti #kite #wedidit #couplegoals #youalwaysmakemelaugh

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) στις

Η εγκυμονούσα, επίσης, Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε την καθαρά Δευτέρα να κάνει μια εξόρμηση σε κάποιο χειμερινό προορισμό. Η παρουσιάστρια μπορεί να μην πετάξει αετό και να μην κάνει σκι αλλά έφτιαξε με τις κόρες της ένα χιονάνθρωπο. Και το όνομα αυτού… Ανέστης! Στην παρέα της παρουσιάστριας του Happy Day βρισκόταν και η Ιωάννα Μπούκη Σρόιτερ, όπως είδαμε σε μια από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν.

Σκι δεν κάναμε… αλλά απολαύσαμε τον ήλιο στο βουνό! #familymoments #friends #mountain #snow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Ο Ανέστης …. έτσι τον ονόμασαν τα κορίτσια ….. @i.sroiter ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο βρέθηκαν στο Βόλο. Η παρουσιάστρια ευχήθηκε Καλή Σαρακοστή στους φίλους της με μια selfie μέσω Instagram με φόντο την θάλασσα.

H Eλένη Τσολάκη το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ανέβηκε στην πατρίδα της τη Θεσσαλονίκη έχοντας τριπλό… σκοπό. Η παρουσιάστρια του Slam την Κυριακή το μεσημέρι βάφτισε την κόρη της καλής της φίλης και πρώην συνεργάτιδάς της, Πολυξένης Καραμίχα, ενώ ταυτόχρονα είχε την ευκαιρία να δει την οικογένειά της και να ξεκουραστεί. Η Ελένη δεν πέταξε αετό αλλά απήλαυσε τη θάλασσα, τον αέρα της συμπρωτεύουσας και πέρασε όμορφες στιγμές με τους φίλους της.

Πραγματικοι φιλοι ειναι εκεινοι που οσο μακρια κ αν ειναι θα βλεπουν παντα τους ιδιους δρομους!!!??? @maria_tsakiris #friends #friendsforever #thessaloniki #smile #live #girlsinaction #together

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki) στις

Τα καλυτερα ονειρα γινονται με τα ματια ανοιχτα!!!???Καλη μας Τριτη!!Τα λεμε στις 15:50 στον Alpha,εχουμε Slam!!! #slam #happy #smile#dreamon #enjoy #life

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki) στις

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μαζί με τα παιδιά τους πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα στα Λουτρά Θερμοπυλών. Η Όλγα μάλιστα δε σταματούσε να φωτογραφίζει μπαμπά και γιο σε μεγάλες περιπέτειες. Ο Στέλιος με το μικρό Μανώλη δεν έφτιαξαν αετό, σύμφωνα με τις φωτογραφίες, προτίμησαν να κάνουν σκι και μπάνιο στα παγωμένα νερά των Λουτρών.

My boys! Snowboard day! ❤️#hantampakakia #snow #snowboard #happyday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ olgapiliaki στις

Χρόνια πολλά! Καλή Σαρακοστή! #hantampakakia #thermopyles #naturalbeauty #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ olgapiliaki στις

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης πέταξαν χαρταετό δίπλα στη θάλασσα. Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια με τον αγαπημένο της και καλή παρέα βρέθηκαν για ακόμα μια φορά στην Αλεξανδρούπολη. Η Ήβη ανήρτησε μια φωτογραφία τη στιγμή που μια φίλη του ζευγαριού προσπαθούσε να πετάξει τον αετό.

Καλή Σαρακοστή σε όλους μας!! Με υγεία πάντααααα!! ✌??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ▪️Ivi Adamou▪️ (@iviadamou_) στις

H Δέσποινα Καμπούρη πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της και φίλους τους στην Αίγινα. Ο Βαγγέλης Ταρασιάδης προσπαθησε να πετάξει τον αετό πεταλούδα που επέλεξαν οι κόρες του Έλενα και Χριστίνα, χωρίς μεγάλη επιτυχία όπως φαίνεται σε ένα από τα Instastories της παρουσιάστριας. To ζευγάρι, επίσης, φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένο και απολαμβάνει τον έρωτά του.

❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri) στις

Στους αγρούς πέρασε την Καθαρά Δευτέρα και η Κατερίνα Παπουτσάκη μέ τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και το μικρό Μάξιμο. Ο επιχειρηματίες κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να πετάξει τον χαρταετό αλλά ο καιρός δεν ήταν με το μέρος του.

Στο ίδιο κλίμα και η Αγγελική Λάμπρη με την οικογένειά της αφού και ο δικός τους χαρταετός παρέμεινε στα… χαμηλά!

H Κατερίνα Ζαρίφη επισκέφτηκε την μητέρα της και τους συγγενείς της στη Θήβα και μπορεί να μην τήρησε το έθιμο της Καθαράς Δευτέρας όμως διασκέδασε με καλούς της φίλους την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.

Θήβα μπαϊ ναϊτ @zarifaki @georgia_voudouri #margy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zarifious!! (@zarifious) στις

Θήβα μπιτσεζ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zarifious!! (@zarifious) στις

Ο Αργύρης Αγγέλου, επίσης, πήγε στο χωριό του, στη Χαλκίδα και με μια «ανθισμένη» selfie ευχήθηκε Καλή Σαρακοστή.

Καλη Σαρακοστη σε ολους!! #happy #family #sarakosti #instalifo #chalkida

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argiris Aggelou Official (@argiris_aggelou_official) στις