Ένα ιδιαίτερο μήνυμα «ανέβασε» στα social media η Γιώτα Γιάννα, κατά κόσμον Γιώτα Γιαννέλου, μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά στην οποία τιμώμενο πρόσωπο ήταν η Πάολα.

Η «ροκ γιαγιά», που ξεκίνησε παίζοντας φυσαρμόνικα δίπλα στη Σοφία Βέμπο και έχει γράψει τη δική της ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, ερμηνεύοντας πρώτη τραγούδια που έγιναν ευρύτερα γνωστά με την φωνή άλλων καλλιτεχνών, κρατά πάντα χαμηλούς τόνους και έχει επιλέξει να απασχολεί μόνο με την μουσική της.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, η εμφάνισή της συζητήθηκε έντονα, ενώ δεν έλειψαν οι χρήστες των social media που, προφανώς αγνοώντας ποια είναι η Γιώτα Γιάννα, προέβησαν σε απρεπή σχόλια.

«Όταν σωπαίνουν οι λύκοι, ουρλιάζουν οι άνθρωποι (Μενέλαος Λουντέμης). Πάλεψα στις δικές μου θάλασσας χωρίς να με πάρουν στο βυθό τους… Είμαι εδώ παιδιά και πατάμε την ίδια γη. Άκουσα… θόρυβο από σφαίρες που δεν με τραυμάτισαν. Δεν πειράζει γιατί δεν ήξεραν. Κράτησα τον ήλιο που μου έδωσε η αγάπη σας. Σας ευχαριστώ όλους… μελωδικά!», έγραψε η ίδια στη σελίδα της στο Facebook, με πολλούς να επισημαίνουν πως με τον τρόπο αυτό η τραγουδίστρια απάντησε σε όσους την επέκριναν για την τηλεοπτική της εμφάνιση.