Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία της Μαρέβα Μητσοτάκη

Την ευθύνη για τον εμπρησμό με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη, πριν από λίγες μέρες στου Ψυρρή, στο κανάλι ART του Γιώργου Καρατζαφέρη, σε δύο αυτοκίνητα στο Περιστέρι και σε ένα ακόμα διπλωματικό αυτοκίνητο στο Νέο Κόσμο, ανέλαβε η ομάδα Σύμπραξη Αμετανόητων Αναρχικών-FAI/IRF, με κείμενο που ανάρτησε σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου.

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 03:06 εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούμενος από τρία γκαζάκια στις στην οδό Τάκη 6, στου Ψυρρή, όπου στεγάζει την επιχείρησή της η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Μητσοτάκη.

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της επιχείρησης εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό και τoν πυροδότησαν. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης.

Η σύζυγος του αρχηγού της ΝΔ, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα των ενδυμάτων, με το δικό της brand, Zeus & Dione.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει άνδρες της Ασφάλειας Αττικής και ήδη αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με στόχο τον εντοπισμό των δραστών.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ