Με την κωμωδία “Δεν είμαι εγώ” ξεκινά την νέα χρονιά το ΜΕΘ | Πρεμιέρα 5 Ιανουαρίου στο Εργατικό Κέντρο

Με μια κωμωδία πολύ γνωστή και αγαπημένη αποφάσισε να κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο. Μιλάμε για το κωμικό έργο του Γρηγόρη Ξενόπουλου “Δεν είμαι εγώ”, που θα κάνει πρεμιέρα στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου στις 5 Ιανουαρίου . 

Η ομάδα του ΜΕΘ που εντυπωσίασε την προηγούμενη σεζόν με τον “Γυάλινο Κόσμο” κρατώντας τον πήχη πάντα ψηλά επέλεξε μια πολύ γνωστή κωμωδία που σατιρίζει τους ανθρώπους που βασίζονται πάρα πολύ στη Λογική και πορεύονται μόνο μ’ αυτήν, ενώ για την εκτίμηση των γεγονότων και την εξαγωγή θετικών συμπερασμάτων, είναι απαραίτητες κι άλλες δυο ανθρώπινες δυνάμεις, η Φαντασία και η Διαίσθηση.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:  Ο καθηγητής μαθηματικών Πέτρος Παπαπέτρου βγάζει με τη λογική του το συμπέρασμα πως πάσχει από διχασμό προσωπικότητας και προσπαθεί να πείσει τους γύρω του πως είναι δύο άνθρωποι, ο Α και ο Β: ο ένας σοφός, φρόνιμος, εγκρατής, ηθικός κι ο άλλος γλεντζές και παλιάνθρωπος. Ευτράπελα, αστείες παρεξηγήσεις και κωμικά περιστατικά συμβαίνουν , τα οποία προκαλούν το γέλιο των θεατών.

Παίζουν:Λίνος Δουλάμης, Βασίλης Κοβάτσης, Γεωργία Λαζάρου, Λούλα Αναγνωστοπούλου, Δημήτρης Γκολώνης, Δημήτρης Δημόπουλος, Μύλη Παπαβασιλείου, Άννα Παναγιωτοπούλου, Βίκυ Βορίλα, Αναστασία Λεντούδη, Μαρία Λαζάρου, Κώστας Αλεξίου, Νίκος Τσαγκάρης, Αντώνης Μπούνας ,Ελένη Γιαννακοπούλου, Βασιλική Σεβαστέλη.

Σκηνοθεσία : Περικλής Αλμπάνης

Βοηθός σκηνοθέτη: Βίνα Μάλαμα.

Φροντιστήριο: Λούλα Αναγνωστοπούλου

Φωτισμοί – ηχητικά: Γιώργος Νικολόπουλος

Φωτογράφηση: Λεωνίδας Μακρής

Επιδιόρθωση κοστουμιών: Όλγα Λάκκα

Κατασκευή σκηνικών: Γιώργος Αγγελόπουλος, Κώστας Αγγελόπουλος

Ζωγραφική εκτέλεση: Βασίλης Λαγός

Υπεύθυνη διαδικτύου: Αγγελική Πασσαρά – Μακρή.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου. Θα παίζεται μέχρι και τις 21 Ιανουαρίου ( εκτός από 7/1, 11/1 και 18/1 )

‘Ωρα έναρξης παραστάσεων: καθημερινές 21.30 , Σάββατο και Κυριακή 21.00

Ο Έμφασις 91.8 fm , ο Life fm 88 και το entermessinia.gr είναι βασικοί χορηγοί επικοινωνίας της παράστασης.

Καλή Επιτυχία ΜΕΘ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ