Από το φαγητό που θα φάτε, μέχρι την οδοντόβουρτσα που θα χρησιμοποιήσετε και από το πότε θα ξυριστείτε μέχρι το πόσα ποτηράκια θα πιείτε, όλα αυτά μπορεί να παίξουν ρόλο τόσο στην ποιότητα της σεξουαλικής επαφής, όσο και στην μετέπειτα εμπειρία.

Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε

1. Να πάρετε αντιισταμινικά: Τα αντιισταμινικά λειτουργούν αποξηραίνοντας το βλεννογόνο της μύτης, προκειμένου να ανακουφίσουν από τη ρινική συμφόρηση. Με αυτόν τον τρόπο, όμως, μπορεί, επίσης, να «στεγνώσουν» και άλλα μέρη του σώματός σας, ειδικά τον κόλπο σας. Ανεξάρτητα από το πόσο ερεθισμένη είστε, ο κόλπος σας μπορεί να μην υγρανθεί. Αν δεν έχει αντίρρηση ο γιατρός σας, μπορείτε να πάρετε το φάρμακό σας λίγο αργότερα.

2. Να καταναλώσετε πικάντικα τρόφιμα: Τα πικάντικά τρόφιμα μπορούν να επηρεάσουν την κολπική οσμή και γεύση. Ειδικά τα πολύ πικάντικα φαγητά (π.χ. πιπεριές τσίλι) μπορεί να προκαλέσουν φούσκωμα και αέρια. Όλα αυτά σίγουρα δεν συνθέτουν μία ρομαντική ατμόσφαιρα και μάλλον δεν εμπνέουν σεξουαλικά. Φάτε κάτι ελαφρύ!

3. Να πιείτε πολύ αλκοόλ: Ένα δύο ποτηράκια μπορεί να σας βάλουν στο ανάλογο mood, αλλά αν το παρακάνετε θα «θολώσετε» τις αισθήσεις σας, με δυσάρεστα αποτελέσματα. Δεδομένου ότι το αλκοόλ είναι γνωστό κατασταλτικό, η ικανότητά σας να βιώσετε οργασμό μπορεί στην πραγματικότητα να μειωθεί. Μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο του Μισούρι, στο Σεντ Λούις, διαπίστωσε ότι το 11% των χρηστών αλκοόλ είχαν προβλήματα επίτευξης οργασμού. Είναι, επίσης, πιθανό οι άντρες να αντιμετωπίσουν προβλήματα στύσης.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο liveit.gr