5 καυτά μοντέλα που έπιασαν…το μικρόφωνο (pics)

Σήμερα σας παρουσιάζουμε 5 καυτές Ελληνίδες καλονές, οι οποίες άφησαν την πασαρέλα και έπιασαν το μικρόφωνο… Άλλες για λίγο, άλλες για πολύ μιας και έκαναν στροφή στην καριέρα τους.

 

Ξεκινάμε με την δεύτερη κατηγορία. Δυο γυναίκες σκέτη κόλαση, που σε κάθε τους εμφάνιση και φωτογράφιση έκαναν τον πανελληνίο, ανδρικό, πλυθησμό να παραμιλά.

Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη και τη Σάσα Μπάστα

Η πρώτη σε πιο pop και rnb ρυθμούς και η δεύτερη σε πιο ελαφρολαϊκά μονομάτια…

Πάμε και σε εκείνες που απλώς έκαναν ένα μικρό πέρασμα από το τραγούδι. Η Όλγα Φαρμάκη συμμετείχε σε δυο τραγούδια και video clip, στο “Έλα” με τον ράπερ “Λάβα” και στο “Mamacita Buena” με τον Claydee. Τώρα ετοιμάζεται να μπει στο Survivor 2 και εννοείται πως θα τη στηρίξουμε…

Η Όλγα σε κερνάει φαρμάκι

Συνεχίζουμε με την πανέμορφη Δούκισσα Νομικού, η οποία τελικά γοητεύτηκε πιο πολύ από την τηλεόραησ και την παρουσίαση και αυτό την κερδίσε. Είχε, όμως, ανέβει στην σκηνή για να τραγουδήσει και μάλιτα solo. Συγκεκριμένα ήταν στα MadWalk έχοντας πει το ”Oops, I did it again” της Britney

Ένα από τα κορυφαία μοντέλα της χώρας, με πολύ μεγάλο booking από το εξωτερικό, είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία γοητεύτηκε και εκείνη από την παρουσίαση και την τηλεόραση, έχοντας όμως δοκιμάσει τις ερμηνευτικές δυνατότητες της στα MAD VMA 2008, όπου είχε πει το ”She bop, Na na na” με τους Matisse.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ