Τρελός | Το νέο video clip του Γιώργου Τσαλίκη (backstage εικόνες)

Τρελός” είναι ο τίτλος από το νέο του single – video clip του Γιώργου Τσαλίκη που κυκλοφόρησε από την EPIC MUSIC RECORDS – Minos EMI / UNIVERSAL.

Ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφει πιο δυναμικός από ποτέ. Νέος ήχος, νέα εικόνα, νέα δισκογραφική εταιρία και καινούρια μουσικά ταξίδiα.

Το νέο τραγούδι – video clip ονομάζεται ”Τρελός‘ και κυκλοφορεί από την EPIC MUSIC RECORDS & EMI-UNIVERSAL.
 
Η μουσική είναι του Μάριου Ψιμόπουλου, οι στίχοι του Γιάννη Λιόντου, ενώ η παραγωγή ανήκει στους Μάριο Ψιμόπουλο και Κωνσταντίνο Παντζή.
 
Το ιδιαίτερο και ξεχωριστό video clip, του σκηνοθέτη Σπύρου Φυλακτού, μας μεταφέρει εικόνες από τις πιο διάσημες πόλεις της Αμερικής και του Καναδά, όπως Ν. Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Κάλγκαρι και Γκραντ Κάνυον.
 
Μετά την άνευ προηγουμένου περιοδεία, διάρκειας 10 μηνών, με 10 sold out εμφανίσεις σε Αμερική, Καναδά, Ν. Ζηλανδία και Αυστραλία, ένα από τα αγαπημένα παιδιά του ελληνικού πενταγράμμου επιστρέφει στην αθηναϊκή διασκέδαση και ξεκινά τις εμφανίσεις του στο Frangelico, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, με νέα επιτυχία που θα σας…τρελάνει σίγουρα….
Οι στίχοι το λένε ξεκάθαρα: ”Ο τρελός της γειτονιάς σου είμαι εγώ”, με τον “τρελό” της ελληνικής δισκογραφίας και διασκέδασης να ξεκινάει το δικό του καινούργιο δισκογραφικό ταξίδι με καινούργια όνειρα και σχέδια που αναμένεται να συναρπάσουν…

Γιώργος Τσαλίκης – Τρελός

EPIC MUSIC / EMI-UNIVERSAL

Τρελός

Τρελός

Το σίγουρο είναι ότι το καινούριο τραγούδι του Γιώργου «Τρελός» θα μας απασχολήσει πολύ και αναμένεται να ταράξει τα νερά σε ραδιοφωνικές συχνότητες και νυχτερινά μαγαζιά.

Ένα τραγούδι που σιγοψιθυρίζεις από το πρώτο άκουσμα και θα το αγαπήσεις σαν…Τρελός!

Τρελός – Πάρτε μια γεύση από το νέο τραγούδι

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ