Το Survivor 2 θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21/01 και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Τις εξελίξεις του παιχνιδιού επιβίωσης σχολίασαν και στην εκπομπή, Επιτέλους Σαββατοκύριακο. 

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην ακύρωση της συμμετοχής του Δημήτρη Βλάχου από το Survivor. Όπως έγινε χθες γνωστό, ο παρουσιαστής και γυμναστής, αν και είχε συμφωνήσει να ενταχθεί στην ομάδα των Διάσημων, τελικά δεν θα ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Νίκος Γεωργιάδης που παρουσίασε το δικό του ρεπορτάζ για την αποχώρηση του Δημήτρη, ανέφερε στη Ναταλία Γερμανού ότι στο reality θα δούμε τον Αλέξανδρο Παρθένη. Η παρουσιάστρια “πάγωσε” στο άκουσμα του πρώην συντρόφου της και είπε τα δικά της… γαλλικά!

“Holy Sit! What the f*ck! Realy? Έχω μείνει αύδανη, όπως λέει και μια θεία μου Μυτιληνιά!”, είπε αρχικά, ενώ συνέχισε επισημαίνοντας τα θετικά στοιχεία του Αλέξανδρου: “Είναι ένα παιδί με εξαιρετική πειθαρχεία στη διατροφή και την γυμναστική του και φοβερή φυσική αντοχή. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, ότι ξυπνούσε στις 7 κάθε πρωί, ανεξάρτητα από την ώρα που είχε κοιμηθεί, και πήγαινε για τρέξιμο. Ίσως είναι πάρα πολύ καλός γι’ αυτό…”.

Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα: