Την περασμένη σεζόν έγιναν διάφορες προτάσεις στον Λευτέρη Ελευθερίου για παρουσίαση αλλά και για συμμετοχή σε ριάλιτι επιβίωσης, αλλά, όπως λέει, προς το παρόν δεν θα άφηνε πίσω την οικογένειά του. «Αν συνέβαινε, θα τους έπαιρνα μαζί μου. Αρνήθηκα την πρόταση για το Survivor γιατί ως προσωπικότητα κλείνω περισσότερο στην ηθοποιία και δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου σε κάποιο πάνελ ή παιχνίδι. Μου έχει προταθεί να παίξω και να παρουσιάσω» αποκαλύπτει.

 

Ο Λευτέρης βρίσκεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage στην παράσταση Με την Όπισθεν μαζί με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά τα περσινά Αγαλματάκια Ακούνητα, Αμίλητα, Αγέλαστα. «Κάθε πρόγραμμα οφείλει να ανανεώνεται και ταυτόχρονα να κρατάει το χαρακτήρα του. Με πιάνει η τρέλα να αλλάξω τα πάντα, όμως βλέπεις ότι οι επιτυχίες αντέχουν στο χρόνο» λέει. Παράλληλα είναι στη μουσικοθεατρική παράσταση Μάλιστα, Κύριε Ζαμπέτα!… του Πέτρου Ζούλια στο θέατρο Αλίκη. «Η παράσταση είναι η βιογραφία και το μουσικό έργο του Γιώργου Ζαμπέτα. Ο Γιώργος Ζαμπέτας έκανε μεγαλειώδεις παραστάσεις στα μαγαζιά όπου δούλευε, με χορευτές και τραγουδιστές. Οι ηθοποιοί που συμμετέχουμε –ανάμεσα στους οποίους οι Βίκυ Σταυροπούλου, Τάσος Χαλκιάς και Χριστίνα Τσάφου– δημιουργούμε το περίγραμμά του. Βλέπεις τον Ζαμπέτα χωρίς να υπάρχει. Υπηρετούμε όλοι την παράσταση και η βασική μας μέριμνα είναι να είναι καλά οι συνάδελφοί μας και να μπορούμε κάθε μέρα που ερχόμαστε να βγαίνει η ιστορία καθαρά. Στο παρελθόν έχω περάσει και το κομμάτι της ματαιοδοξίας, να προσπαθώ δηλαδή να είμαι εγώ ο καλός. Εδώ συμβαίνει το αντίθετο» καταλήγει.

Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον αθλητισμό. «Ήταν κάτι που είχε αγαπήσει πολύ ο πατέρας μου, που μαζί με τους γυμναστές μου Μανώλη Κατσούλη στη Νάξο και Τριαντάφυλλο Παπαευαγγέλου στην Αθήνα, με τους οποίους ήταν πολύ φίλος, μου έδωσαν την προπαίδευση – κάτι που κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή. Ο αθλητισμός με βοήθησε απίστευτα στη δουλειά μου», λέει στο People.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.