Ο… «αρνάκης», ο «κατσίκης» και ο «αστακός» ρήμαζαν τη Ζαχάρω!

Μοιραία στάθηκε η απόπειρα διάρρηξης ενός σπιτιού προχθές στη Ζαχάρω για τρεις νέους, ηλικίας 14, 19 και 27 ετών, κάτοικοι περιοχών του Κάμπου, οι οποίοι κατηγορούνται για τέσσερις κλοπές και διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως.

Ο μικρότερος της παρέας, μαζί με τους συνεργούς του, τον «Κατσίκη» και τον «Αρνάκη», παραβίασε με κατσαβίδι το παράθυρο  του σπιτιού ενός 27χρονου Αλβανού στη Ζαχάρω προχθές, με σκοπό την κλοπή, αλλά η παρουσία τους έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη. Αμέσως τράπηκαν σε φυγή, αλλά ο 14χρονος γραπώθηκε από τον ιδιοκτήτη και λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Ζαχάρως.

Από την προανάκριση και την αστυνομική έρευνα αποκαλύφθηκε πλήρως η δράση των τριών νέων, καθώς προέκυψε ότι αυτοί είχαν κλέψει προ ημερών μια παιχνιδομηχανή και χρήματα από σπίτι στη Ζαχάρω, ενώ είχαν «χτυπήσει» και σε άλλα σπίτια της περιοχής.

Τις Τρίτες και με Άουντι

Σύμφωνα με αστυνομικά ευρήματα και σε συνδυασμό με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στην εφημερίδα «Πατρίς», ο «κατσίκης», ο «αρνάκης» με τον ανήλικο, ο οποίος φέρεται να αποκαλούνταν «αστακός», επέλεγαν τις Τρίτες για τις κλοπές, μέρα κατά την οποία γίνεται η Λαϊκή Αγορά και οι περισσότεροι πολίτες λείπουν από τα σπίτια τους. Το όχημα με το οποίο κινούνταν αστραπιαία είναι ένα μαύρο Άουντι, για το οποίο κάτοικοι του δήμου Ζαχάρως είπαν στην εφημερίδα, ότι το έχουν δει σε πολλά χωριά της περιοχής, όπως το Νεοχώρι, τους Ταξιάρχες, το Ξηροχώρι κλπ. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς τους ΑΤ Ζαχάρως για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία, ενώ ερευνάται και η πιθανή εμπλοκή τους σε παρόμοια συμβάντα.

Γ.Μπ.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ