Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε γνωστό πως η Σοφία Παυλίδου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, από τον Μάνο Παπαγιάννη. 

Οι δύο ηθοποιοί ήρθαν σε ρήξη μετά από έντονη συζήτηση που είχαν για ένα περιστατικό που συνέβη πάνω στην σκηνή. Αμέσως μετά το διάλογο τους, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηθοποιού, ο Μάνος Παπαγιάννης χειροδίκησε.

Η Σοφία Παύλιδου μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και περιέγραψε για πρώτη φορά, ακριβώς τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης. «Θα σε γ@μ*σω πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις ατάκα. Μίλα καλύτερα του είπα εγώ αλλά αυτός συνέχισε…. Έκλεισα την πόρτα για να προσπατευτώ και εκείνος κλώτσησε την πόρτα με άρπαξε από το λαιμό! Ανέβηκα πάνω στην καρέκλα στο καμαρίνι! Έβριζε κατά την διάρκεια του περιστατικού, με χτύπησε είπε θα σε γ@μ*σω παλιοπ#τανα δεν θα μου ξανακόψεις ατάκα εμένα! Ο Καλυβάτσης ήρθε και τον έβγαλε έξω… Κατέθεσα μήνυση, πήγα στα εφηερεύοντα και εκείνος ήρθε την επόμενη μέρα!
Έχει δείξει βίαια δείγματα γιατί έχει ξαναγίνει παρόμοιο περιστατικό με άλλη κοπέλα! Την πίεσε πάνω στη σκηνή με δύναμη και την είχαμε με πάγο! Είναι η δουλειά μου αλλά δεν μπορώ να μείνω παραπάνω στο συγκεκριμένο έργο…», ανέφερε μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε: 

Ο παραγωγός της θεατρικής παράστασης, Γκουρούσης,  στην οποία συμμετέχουν οι δύο ηθοποιοί που ήρθαν σε ρήξη μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και πήρε θέση για το θέμα.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο: