Η Παμπίνα Κοντέα στο Στην Υγειά μας ρε παιδιά για ένα αφιέρωμα στην Βίκυ Μοσχολιού

Θα βρεθεί η Παμπίνα Κοντέα στο Στην Υγειά μας ρε παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο για ένα μοναδικό αφιέρωμα.

Νέοι καλλιτέχνες με ιδιαίτερη αγάπη στη μοναδική Βίκυ Μοσχολιού, τραγουδούν μεγάλες της επιτυχίες, στο επεισόδιο της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με το Σπύρο Παπαδόπουλο, που θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018.

Παράλληλα θα δούμε πλούσιο αρχειακό υλικό και θα θυμηθούμε ιστορίες παρέα με τους: Κώστα Βουτσά, Αλέξη Κωστάλα, Τάκη Σπυριδάκη, Τάσο Αρνιακό, Σόφη Παππά, Κώστα Μπαλαχούτη, Σταύρο Σιδερά, Άγγελο Μπούρα.

Διαβάστε ΕΔΩ την συνέντευξη της Παμπίνας Κοντέα στο GetGreekMusic

Οι νέες τραγουδίστριες που φιλοξενούνται στην εκπομπή είναι οι: Βίκυ Καρατζόγλου, Παμπίνα Κοντέα, Μιρέλα Πάχου, Κατερίνα Λιόλιου, Μυρτώ Καμβυσίδη, Κέλλυ Βουδούρη και Ειρήνη Ζώη.

Η Παμπίνα έχει χαρακτηριστεί ως νέα “Μοσχολιού” και μας φαίνεται απόλυτα λογικό αφού το ταλέντο και το ήθος της την κάνουν να διαφέρει, ανάμεσα σε τόσα άλλα ονόματα.

Να θυμίσουμε πως συνεχίζει τις επιτυχημένες της εμφανίσεις στο Mollini.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το Ελληνικό ρεπερτόριο, μερικά ξένα κομμάτια και κάποια τραγούδια από το δίσκο της Παμπίνας Κοντέα με τίτλο “Δον Κιχώτη του Θερβάντες“.

Η εξαιρετική φωνή της Παμπίνας Κοντέα έχει συνδυαστεί πολλές φορές με έναν ιδιαίτερα αξιόλογο, σπουδαίο συνθέτη και καταξιωμένο καλλιτέχνη, τον Σταύρο Σιδερά.

Η Παμπίνα Κοντέα στο Στην Υγειά μας ρε παιδιά

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ