Για να διατηρηθούν τα σώματα που βλέπουμε να έχουν οι αστέρες του Hollywood χρειάζονται θυσίες. Σε πολλές περιπτώσεις όμως τα πράγματα ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες δίαιτες -και αγγίζουν τα όρια της παράνοιας. Χρωματικά γεύματα και δίαιτες του… αέρα είναι μερικές μόνο από τις πιο περίεργες -και μάλλον απαγορευμένες- διατροφικές συνήθειες των διασήμων -όπως τα περιγράφει η Lori Keong για το Marie Claire.

Απόδοση Όλγα Στάμου

photo credits: Splash News & Photos

Madonna

Η βασίλισσα της ποπ, γνωστή για το εκκεντρικό της στυλ, ακολουθεί κατά καιρούς τη «Σεληνιακή Δίαιτα», γνωστή και ως δίαιτα του Λυκανθρώπου. Σύμφωνα με αυτή καταναλώνει υγρά όταν είναι πανσέληνος ή νέα σελήνη. Άλλες φορές πάλι ακολούθησε με ενθουσιασμό την δίαιτα του αέρα που λανσάρισε σαν “it diet” το ιταλικό περιοδικό Grazie. Αυτή περιλαμβάνει κάτι ακόμα πιο ακραίο, καθώς πλησιάζεις το πιάτο του φαγητού στο στόμα σου, εισπνέεις  την νοστιμιά του και.. το αφήνεις πάλι στη θέση του.

Megan Fox

Η Megan είναι σίγουρα υπέρμαχος της φράσης «μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος».Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η πρωταγωνίστρια των Transformers κάθε πρωί πίνει απαραίτητα μια δόση από χυμό μύλου με ξύδι.

Christina Aquilera

Eδω έχουμε πραγματικά μια από τις πιο δημιουργικές δίαιτες! Η Christina ακολουθεί την χρωματιστή δίαιτα των 7 ημερών, η οποία σου επιτρέπει να τρως ο,τι θέλεις, αρκεί το φαγητό σου να έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα κάθε μέρα! Άσπρο, κόκκινο, πράσινο, πορτοκάλι, μοβ, κίτρινο κλπ.

Gwyneth Paltrow

Η  Gwyneth Paltrow δε διστάζει να αποκαλύψει τα μικρά μυστικά που της χαρίζουν ομορφιά και λάμψη -ακόμα και αν είναι αρκετά ακραία. Ακολουθεί ,όπως λέει, μια αφαιρετική δίαιτα που αποκλείει τροφές όπως τα γαλακτοκομικά,τη γλουτένη και το κόκκινο κρέας. Διαρκεί βέβαια 21 δύσκολες μέρες αλλά απαλλάσσει τον οργανισμό από αλλεργίες και διαταραχές στην πέψη.

Lady Gaga

Εκκεντρική σε όλα της η γνωστή τραγουδίστρια, πως θα μπορούσε να επιλέξει μια συνηθισμένη δίαιτα; Ακολουθεί λοιπόν μια περίεργη διατροφή που βασίζεται στο… αλκοόλ. Πίνοντας ουίσκι και καταναλώνοντας γεύματα με χαμηλά λιπαρά,υποστηρίζει πως βρίσκει την φόρμα της.

Beyonce

Aν και είναι πασίγνωστη για τις καμπύλες της έχει δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορες δίαιτες. Όταν χρειάστηκε να χάσει βάρος για την ταινία Dreamgirls ακολούθησε την δίαιτα της λεμονάδας, κατά την οποία έπινε ένα ελιξίριο από νερό, χυμό λεμονιού, σιρόπι σφενδάμου και πιπέρι καγιέν. Τώρα όμως έχει αλλάξει σελίδα και προσωρινά ακολουθεί μια vegan διατροφή.