«Αμαρτωλό» παρελθόν έχει ο γιατρός που συνελήφθη στην Καλαμάτα για ναρκωτικά

 Γνωστός των διωκτικών αρχών είναι ο γιατρός που συνελήφθη στην Καλαμάτα με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της πλαστογραφίας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο συγκεκριμένος γιατρός έχει συλληφθεί και το 2015 για τα ίδια αδικήματα στην Αρκαδία. Ο γιατρός είχε κατηγορηθεί και τότε για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και είχε οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης. Μάλιστα, κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν το 2015 στην οικία του γιατρού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 7 σφραγίδες διαφόρων τύπων, 17 συνταγολόγια, πλήθος ιατρικών γνωματεύσεων και πλαστογραφημένων συνταγών, 2 σύριγγες και διάφορα έγγραφα.

ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ

Θυμίζουμε ότι αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, εντόπισαν τον 56χρονο το μεσημέρι της Τετάρτης στην Καλαμάτα και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

90- ναρκωτικά δισκία, πλαστή ιατρική συνταγή, δύο  σύριγγες, 4 συνταγολόγια, φαρμακευτικό σκεύασμα (φιαλίδιο υδροχλωρικής πεθιδίνης) και μία σφραγίδα.

Ακολούθησε εμπεριστατωμένη διερεύνηση της υπόθεσης από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι o 56χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 30.10.2017 έως και χθες (10.1.2018), στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, προσκόμισε σε φαρμακείο 13 πλαστές ιατρικές συνταγές και προμηθεύτηκε πλήθος δισκίων που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά.

Επιπλέον διακριβώθηκαν άλλες δύο περιπτώσεις κατά τις οποίες, προσκομίζοντας πλαστές ιατρικές συνταγές, επιχείρησε να προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες από φαρμακεία, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 5 σφραγίδες διαφόρων τύπων, 13 βιβλιάρια συνταγών, πλήθος αποκομμάτων ιατρικών συνταγών, 3 φαρμακευτικά σκευάσματα και ένας εκτυπωτής.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ