8 έξυπνοι τρόποι να οργανώσετε τα κοσμήματά σας

Όσα κοσμήματα και να έχουμε πολλές φορές καταλήγουμε να μην τα φοράμε καθώς δεν είναι όλα στο οπτικό μας πεδίο και ξεχνάμε κάποια κομμάτια. Παρακάτω μπορείς να δεις 10 εύκολους και έξυπνους τρόπους με τους οποίους μπορείς να έχεις τα κοσμήματά οργανωμένα και να έχεις εύκολη πρόσβαση σε αυτά.

1.       Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να οργανώσεις τα κοσμήματά σου είναι να χρησιμοποιήσεις κουτάκια διαφόρων μεγεθών και σχημάτων. Διάλεξε ένα από τα συρτάρια της τουαλέτας σου και τοποθέτησε μέσα σε αυτό τα κουτάκια σου όπως εσύ θέλεις και σε βολεύουν. Προτίμησε κουτάκια τα οποία να έχουν κάποια εσωτερική επένδυση έτσι ώστε τα κοσμήματα σου να φαίνονται πιο εύκολα όταν ανοίγεις το συρτάρι.

2.       Μια απλή ξύλινη κρεμάστρα έχει περισσότερες από μια χρήσεις. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βιδώσεις στο κάτω μέρος της μικρά γαντζάκια. Σε αυτά τα γαντζάκια μπορείς να κρεμάσεις τα κολιέ σου για να μην μπερδεύονται μεταξύ τους και να βρίσκεις το οποιοδήποτε κολιέ θέλεις να βάλεις με μεγάλη ευκολία.

2

3.       Τα γυάλινα μπουκάλια είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος για να οργανώσεις τα βραχιόλια σου αφού μπορείς πολύ εύκολα να τα βάλεις επάνω σε αυτά. Τοποθέτησέ τα σε όποια σημείο του δωματίου ή της τουαλέτας σου θέλεις καθώς θα μπορούσαν να αποτελέσουν και μια κομψή διακοσμητική λεπτομέρεια.

3

4.       Άλλος ένας τρόπος να οργανώσεις τα κοσμήματά σου και ταυτόχρονα να ανανεώσεις και τον χώρο σου είναι να χρησιμοποιήσεις ντοσιέ. Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται, είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τρόπος για να βάλεις σε μια τάξη τα κολιέ σου και να δώσεις και μια ξεχωριστή πινελιά στο υπνοδωμάτιό σου. Απλά κρέμασε τα ντοσιέ με όποια σειρά εσύ προτιμάς στον τοίχο του δωματίου σου και χρησιμοποίησε το μεταλλικό τους μέρος για να κρεμάσεις τα κολιέ σου.

4

5.       Ένας μεταλλικός τρίφτης είναι ιδανικός για τα σκουλαρίκια σου. Οι μικρές τρυπούλες που έχει σου επιτρέπουν να κρεμάσεις πολλά σκουλαρίκια, ενώ ταυτόχρονα θα μπορείς να τα βλέπεις όλα για να επιλέξεις αυτό που θέλεις και δεν θα χάσεις κανένα κούμπωμα ποτέ ξανά.

5

6.       Ακόμα ένας τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις μια ξύλινη κορνίζα μεγάλου μεγέθους στην οποία θα κρεμάσεις λωρίδες μιας οποιαδήποτε τύπου δαντέλας. Τοποθέτησέ το επάνω από την τουαλέτα του δωματίου σου και κρέμασε τα σκουλαρίκια και τα κολιέ σου.

6

7.       Από τους πιο πρακτικούς για να οργανώσεις τα κοσμήματά σου είναι να χρησιμοποιήσεις έναν μεγάλο δίσκο με πολλά επίπεδα. Διάλεξε έναν με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα μπορούσες πιθανών να χρησιμοποιήσεις κατάλληλα.

7

8.       Υπάρχει ακόμα ένας τρόπος για να χρησιμοποιήσεις γυάλινα μπουκάλια για να οργανώσεις τα κοσμήματά σου. Επέλεξε μπουκαλάκια με πώμα από φελλό και πέρασε σε αυτόν μικρές παραμάνες για να κρεμάσεις τα τα σκουλαρίκια σου ή τα κολιέ σου από εκεί. Θα σε καταπλήξει το πόσο όμορφα θα φαίνονται μέσα στα μπουκαλάκια καθώς και το πόσο μπορεί ο χώρος σου να γίνει πιο όμορφος με αυτά.

8

Αφροδίτη Γερωνυμάκη 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ